Tuesday, July 28, 2009

ayca silverman / gladyo

ayca sen (baskan) ve sarah silverman'in tatar gorunum ve erkeksi style disinda ortak bir yonu de, komik olmamalari sanirim.



eger alterednative odulleri de bir sey yapsaydik, gecen sene en iyi tv kanali kategorisinde oyumu e2 den yana kullanirdim. Ayrica gercekten neden boyle bir odullendirmeye gitmiyoruz, ortagimla bu konuyu muzakere edeyim... e2 iyi/guzel/bitte; en guzel diziler (niptuck / dirt / madmen / itisalwayssunnyinphiladelphia) en iyi showlar (jonstewart / conanobrien / jimmyfallon) onlarda. dici kumandamda 50 yi tuslayinca (50yi acinca, 50ye basinca...hangisi dogru?) karsima cikan seyden 90% oraninda memnun kaliyorum ve kabul etmek gerekir ki bu hayli iyi bir oran. dayanamadigim yalnizca o var...sarah silverman, uzgunum ama komik degilsin! jest ve mimiklerin/elin ayagin durmuyor, surekli konusorsun... neden bu kadar cocuksu, daha dogrusu neden bu kadar erkekcocuksu :S oldugunu bilmiyorum... fakat dostum, dayanilacak gibi degilsin. fazla abartilisin. dun aksam izledigim "70lerden kalma, beyazlasmis kopek kakasi" cevresinde donen episode'undan sonra, sana daha fazla dayanamayacagimi anladim. simdi git... ve bir kac ay donme lutfen.

benzer bicimde fazla erkekcocuksu, fazla komik, fazla neseli ve fazla "abi"li bir baska showbizz kadini da ayca sen baskan. hakkini yemeyelim, o arada sirada komik olmayi basariyor ve sarah silverman gibi durmadan ona buna saldirmak yerine "bize ne abi yaa" ile gecistiriveriyor. fakat silverman'in avantajlari da yok degil. ornegin yaninda kendine sebastian carlos diyen ve cok konusmakla beraber ne soyledigine dair en ufak bir fikir vermeyen bir hispanik superstar tasimiyor. artisiyla eksisiyle bu ikiliden uzak durmakta fayda var. neden kendinizi gunde iki kez (sabah arabada / aksam evde) haybeye yorasiniz ki?

No comments: