Tuesday, April 1, 2008

tekrar çal ibo


Bugün sızılı bir günse, bu suç ortağımın suçu değil. Onun suçları kendine ve kendi periferine karşı işlenmiş sıradan suçlar. Üstelik, sadece 24 saat içerisinde işlenmiş bundan çok daha büyük günahlar biliyorum. Tabii kendi periferi de ona karşı suç işlemiştir mutlaka . Bense, benimkilere karşı... Yani, tam olarak anlatamam belki ama, bir şekilde boktan bir gün işte. Kendimi hala 18 yaşında hissediyorsam , bu en çok da benim hata'm. İşin kötüsü, bir gün -hem de çok yakın bir gün- 18 + 12 = 30 olduğumu kabul etmek zorunda kalacağım. Ve o arada çevremde, ben anlamadan geçen 12 yılın hesabını sorabileceğim kimse olmayacak. Ömür, akıp gidiyor ve galiba ben biraz da pişmanım. Yaşayamadıklarım, ve en çok da yaşatamadıklarım için... Bugün Piedra Irmağı'nın kenarında oturup ağlayan bir tek ben olduysam, lanet olsun öyle ırmağa af'edersin. Arabex'se de, arabex icabında.

5 comments:

yavuzy said...

"nasıl isyan etmem, nasıl kahretmem..." valla öyle!

Anonymous said...

BU BIR REKLAMDIR

Comment siz blog olma yolundaki tum km levhalarini deviren bir blogla karsi karsiyayiz . Yil Disco 2008. Dunyanin les gibi koktugu yeni bir blok yil daha.

ANe'nin giderek artan bir dusus grafisi cizmesi tum birinci turevlerde ayni sonucu veriyor. Ivme surekli sabit.

Fuckin Pos(t)er larin yazdiklari yazi sayisi goz onune alindiginda ortaya cikan dusus ise gercekten dusundurucu.

Ilk aylardaki yogunlugu Foster larin ilk acliklari ile eteklerindeki son donem gunahlarini tez elden kelepir bicimde cikartmalarina baglayip yirtabiliriz. Ama icine girebilmek icin delici matkap gerektiren bu blogdaki biriktirememezlik halinin tum blogcularda gozuken bir ilk donem hastaligi oldugunuda samdelliyoruz. Korkmayin terapisi mumkun...

Sonlara dogru gelindiginde gundelik Istanbulun hayata olan ters baskisindan her seferinde farkli calimlarla kacmayi bilip fileleri havalandirmalari ise giderek artan istikrar ve uzun yillarin hazminin sonucu. TR sinirlari icerisinde eline digital fotograf makinasi alip cakkidi cukkudu foto cekmedende kalem gucuyle blog yapilabileceginin ucuz bir ornegi ANe:@1 . Gittikce citayi yerin dibine cakmalari ise taklitlerini benzersiz kiliyor. Tum referanslarini bir onceki referansindan aliyor - tamamlanmis pas orani cok yuksek.

Altered Native den geriye kalan atik ve artik dunyada, geri donusumsuz olarak hayatina devam eden trash surplus alt-dunyasi ise, aramadiginiz seylerin cevabini biriktirdigi 2008-2009 sayisi ile, uzerinden le$ kokulari yukselterek hepinizi selamlamaya hazirlaniyor. Tepkiniz olursa lutfen sifonu cekmeye cekinmeyin...Her ne kadar artik bu dunyadan gocen dostlarimiz olsada biz haziriz; 8000 kisi meydanda sizi bekleriz.

Isimiz pazarlamadir. Ciddi olmayanlar arasin.

1-800-TRASHSUR+

Anonymous said...

biraz matematik kafa karıştırır. hem de fizik baharatlı, ivmeli gömmeli türev, vay canına. sabit ivmeyi kim kaybetmiş ANe (o ne?) bulsun? introduction to physics kitabında bunun sürekli hızlanmak anlamına geldiği işleniyor ki, vah size vahlar size. puns'ın pun'ı bin para. bittersweet tadında oksimoron yan cümleciklerle, biraz hatmi çiçeği hah hah hah hah ha kusmuk!

Anonymous said...

dağılın lan!

dolphinished monkey business said...

kramer vs kramer
trash vs alter[ed]
dolphinished vs local boy
i vs i
spy vs spy
G VS B
groucho marx vs groucho marx


ikili oynuyorum, iki koyuyor, bes aliyorum.
gerilim, siddet, kan, nefret istiyorum.
dunyanin butun suclulari:
unite and take over!
klavyeler cekile, kan govdeyi goture...
rekabet imandan gelir.
sonunda basari gelmesin yeter...