Monday, January 7, 2008

meraklısına breaking news

Sex Pistols'ın resmi belgeselcisi, efsanevi 'The Great Rock & Roll Swindle' ve 'The Filth & The Fury' nin rejisör'ü Julien Temple son bombasını patlattı. Temple, 2008 yılı içerisinde John Lyndon'la beraber 'The Great Rock & Roll Swindle' ın pantomim (evet kelimenin doğru yazılışı "t" ile) version'ını sahneleyeceklerini müjdeledi. Malcolm McClaren da her an oyuncu kadrosuna dahil olabilir. Yeni yılda karşımıza çıkacak Pistols 'ürünleri' bu kadarla sınırlı değil; Temple, grubun geçen kasımdaki 5 günlük re-union macerası, Brixton Academy / London üzerine hazırladığı DVD'nin bittiğini açıkladı.

30 yıllık madenle ilgili haber gani. Haziran ortasında duzenlecek Isle of Wight Festivalin'de yeniden toplanan başka bir grup, Police'le beraber sahne alacaklar. Garip, ama gerçek. Festival Zamanda Yolculuk meraklıları için biçilmiş kaftan. 1999'da düzenlenen çakma Woodstock DVD'sini yanında getirmeyenler ve Muazzez Ersoy Nostalgia serisini tersten okuyamayanlar festival alanına adebayor.

foto: Richard E. Aaron.

NME'den aktaran: haunted naïve

1 comment:

ferdinand said...

bohem abi, muazzez ersoy nostalji serisinin dvd'sini nasıl temin edebiliriz. canlı performans varsa çok makbule geçer...